28 juni 2020

Pauze

Hallo allemaal, 
Deze week las ik een kleine pauze in, vorige week met dat hele warme weer kwam er weinig creatiefs opborrelen. De pauze geldt voor mijn Blog er zal niet elke dag iets op mijn blog staan. Volgende week zondag ben ik er weer met een filmpje en project. 

Er komt ook een drukke periode aan de jongste dochter neemt afscheid van groep 8 en de basis school als klassenmoeder vraagt dit wel wat voorbereiding, minder als andere jaren i.v.m. Corona maatregelen is het een en ander anders geworden. Er ligt nog een opdracht te wachten 24 bedankjes voor een bruiloft een hoeveelheid die ik binnen een dag af kan hebben maar dan moet ik er wel tijd voor maken. Het atelier is gewoon open volgens de normale openingstijden, kaartje maken/kopen kan dus gewoon. Bestelingen/ vragen/ opmerkingen kunnen gewoon gemaild worden mijn mail open ik elke dag en wordt ook elke dag beantwoord. 
Groetjes en tot volgende week
Barbara 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.