30 juni 2020

Stampin' pad®

Vandaag een kort filmpje over de inkt pads van Stampin'Up® dit filmpje had ik een tijd geleden al opgenomen, maar nog niet laten zien.


klik op afbeelding hieronder voor het filmpje Mijn Stampin'Pads® heb ik opgeborgen in een smalle besta kast de plankjes waar ze op liggen is MDF op maat gezaagd zo passen alle pads erin en heb ik zelfs nog ruimte over voor de navulinkt erboven en een rijtje zwarte en witte inkt (deze staat niet op de foto)De stickertjes van de onderkant van de inkt pads heb ik op de voorkant van de tussen plankjes geplakt. Deze zijn soms in het frans, duits of japans maar dat maakt niet zoveel uit.  


Groetjes Barbara

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.