02 juli 2020

Nieuwe Stempelsets Uitpakken

Vandaag een filmpje wat ik al een tijdje geleden maakte, over cling en photopolymer stamp sets. Dit filmpje maakte ik halverwege juni toen mijn order binnen kwam van de nieuwe jaar catalogus en ik veel stempels van stickers moest voorzien. 
Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje

Ja en dan zijn je nieuwe stempel sets er en dan is er nog wel wat werk te doen, ik mot dit echt gelijk doe als ik er te lang mee wacht duurt het echt heel lang voor ik dit af heb dan doe ik af en toe een stempeltje. 


Het is niet mijn favorieten klusje maar als het dan af is is het ook wel weer lekker en kunnen de stempels de kast in. 


Groetjes Barbara
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.