30 juli 2020

coming home kerst in de zomer


Deze kaart had wat voeten in de aarde nadat ik de 1e maakte zonder transparant vel, ging het bij de 2e mis doordat de sneeuw aan de randen bleven plakken. nummer 3 is beter gelukt.  In het filmpje onderaan dit blog zie je hoe ik deze kaart maakte 

De ramen heb ik uitgestanst met de Hippo en friends stansen set. Door ze aan elkaar te plakken blijven ze mooi zitten als je ze stanst. Deze stansen laten een een leuk gestikt randje achter op zowel het papier als de labels. 

De gestempelde afdrukken zijn in ingekleurd met de blends Old olive, poppy parade en crumb cake van alle kleuren heb ik de lichte en donkere kleuren gebruikt. 
Door in te kleuren met de donkere kan je met de lichte kleur accenten aanbrengen. 
De teksten zijn van het papier met de design van de trimming the town serie deze kun je gewoon uitknippen en klaar ben je. poging 2 de sneeuw plakt aan de zijkanten vast. Het blijft natuurlijk vreemd dat je in de zomer al met de kerstkaarten bezig bent. Deze stempelset biedt alleen zoveel mogelijk heden om te gebruiken voor kerst als andere feesten. 

1e poging zonder transparant vel, dat wilde ik wel, maar vergat het gewoon, kaart is er niet minder leuk door. 

klik op afbeelding hieronder voor filmpje


De trimming the town set met de coming home bundel is vanaf 04 augustus 2020 via mij te bestellen of online te bestellen. Voor de hippo en friends dies klik hier.
Mail je bestelling door naar barbara@paper-tree.nl
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.