29 juli 2020

Coming Home van Stampin'Up! labels


Met de coming home stempel set heb ik leuke labels gemaakt de teksten zijn niet allemaal van Stampin'Up!, maar van andere merken. 

dit label is toch hartstikke leuk voor aan de sleutel van iemands nieuwe huis maar zoals voor alle labels geldt hij is ook leuk aan een bos bloemen, een plant of de geraniums voor in de tuin.  Voor op de kerst cadeautjes kun je dit label gebruiken. 


Wat dacht je van een stel wat net getrouwd is of gaat samen wonen deze  leuke labels  doen het heel goed aan een fles champagne 1 helemaal in het wit. 

Of in real red met wit


Wat dacht je van een rijbewijs wat gehaald is natuurlijk krijgt niet iedereen gelijk een auto, maar misschien kan zoon/dochter lief vanaf nu wel gebruik maken van jou auto. 


Voor diegene die op vakantie geweest is of een half jaar i het buitenland gewoond heeft voor aan de bloemen die diegene welkom heet of voor aan die zak drop die enorm gemist is. 


ik hoop dat je mijn labels leuk vindt ik heb een hoop lol gehad met het maken van deze labels. 
Mocht je na het zien van deze labels vragen hebben dan help ik je daar graag mee. de stempelset coming home met de bijbehorende stansen/dies zijn vanaf 4 augustus te bestellen. Wil je deze of iets anders bestellen mail dan naar barbara@paper-tree.nlBedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.