28 juli 2020

Stampin'Up! color challenge op facebook

Van de week kwam ik op face book een besloten groep tegen waar ze ze kleur uitdagingen doen dit is een groep voor demontratrices en voor klanten of iedereen die van stempelen met Stampin'Up! houdt. De bedoeling is dat je met een aantal kleuren een kaart of project maakt. 
Voor juli gelden de volgende kleuren. 

De keuren deden me gelijk aan Griekenland denken dat mooie blauw met dat felle geel, ik heb dus gauw een kaartje gemaakt met deze kleuren, de maand is bijna  voorbij en ik wilde met deze kleur uitdaging maar wat graag meedoen. 

De achtergrond is met de aqua painters en Pacific point inkt op het papier geschilderd gewoon heen en weer niet de hele kaart, ik wilde het wit laten zien als fel contrast zoals dat vaak in Griekenland ook is. Het hekje in Night of Navy is van de dies die bij de stempelset grace's garden horen. De bloemen van die set zijn in mint macaroon gestempeld en ingekleurd met daffodile delight en pacific point de vogels komen van de stempelset sailing home en zijn in night of navy gestempeld. 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

#sucolourchallenge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.