04 augustus 2020

Nieuwe mini catalogus is te bestellen

Als demonstratrice kon ik al de nieuwe mini najaars catalogus bestellen. en mocht ik de voorkant van de gids laten zien en de producten die ik bestelde uit die gids. Vanaf vandaag mag ik de binnenkant laten zien, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ben. Het is weer een mooie catalogus geworden.  Heb je nog geen gids, maar wil je die wel mail me dan je adres ik stuur je gratis een gids toe.  klik op de foto om naar de 24/7 shop te gaan 

Wil graag bestellen maar liever niet online mail of app me dan je boodschappenlijstje dan regel ik dat je bestelling thuis bezorgd of klaar ligt in het atelier. Op 11 augustus gaat er een verzamel bestelling uit, deze bestellingen zijn op te halen in het atelier of als je in de omgeving van Lexmond woont bezorg ik deze thuis. 

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden
Let op vanaf 10 augustus tot en met 30 augustus is het atelier alleen op afspraak of tijdens een workshop open. 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.