05 augustus 2020

Nothing's better than kleine doosjes met lekkers

Vandaag allemaal vrolijke verpakkingen voor lekker bij de Koffie of Thee of gewoon zomaar De nieuwe little treats dies/stansen zijn zo leuk en super eenvoudig om in elkaar te zetten de teksten die bij de dies/stansset horen zijn ook al zo leuk helemaal in combinatie met de Nothing's better than en de press on stempelset is het hele maal een feestje om ze te maken er past een mini Knopper in of een mini Ritter Sport en er zal vast nog meer in passen ik verwacht dat er ook 2 of 3 mini Cote d'or reepjes of verkade reepjes in passen keuze genoeg dus. 

De stempel van deze little treat box is van de Press on stempelset in gekleurd met de blends. in verschillende kleuren. 

Ook de zijkant is mee gestempeld 

Hier heb ik gebruik gemaakt van de stempelset press on voor de koffie beker en de dies/stansen van de Nothing better than voor het woord Coffee. De tekst is van de stempelset Nothing's better than Deze tiny keepsakes waren vorig jaar zo een groot succes dat ze nu in de jaarcatalogus staan ze zijn dan ook supper schatig hier past ook een mini knopper in maar ook zo een heerlijk chocolade bal van Lindt bijvoorbeeld. 


De koekjes en de chocolade is van de set van Nothing's Better de tekst is van de Little treats stempels set 

Deze tiny keepsake hoorde bij een uitdaging van het Tulpen team van vorige maand hij stond al een tijdje klaar. ik ben alleen een beetjes laat met indienen ook deze is ingekleurd met de blends alleen deze in gestempeld op Whisper White. 


De stempels zijn allemaal van de stempelset Press on. 

De littles keepsake boxes en de stempelset Press on zijn via mij te bestellen, mail me je bestelling door dan zorg ik dat alles jou kant op komt. of shop 24/7 in de online shop. 

Product List
Nothing's Better Than Photopolymer Stamp Set (English)
€ 27,00
Mini Curvy Keepsakes Box Dies
€ 41,00

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.