08 september 2020

Natuurlijk voor altijd in de herfst

De hele mooie stempelset Natuurlijk voor altijd van Stampin'Up! staat natuurlijk met dat hele mooie groene papier in de gids. Toen ik bedacht dat ik kaarten wilde maken in herfst kleuren dacht ik dus ook niet gelijk aan deze stempelset, ik was al aan het bladeren door de beide catalogussen om te kijken welke stempel set ik dan zou gaan bestellen. Nadat ik eigenlijk niets vond wat ik echt heel erg leuk vond ben  ik maar eens door mijn eigen stempels heen gegaan en kwam toen "Natuurlijk voor altijd" tegen. Onder aan dit blog bericht vind je een filmpje hoe ik deze kaart gemaakt heb. 
De 1e kaart die ik ermee maakte is gister ontvangen door mijn bff Elles, die was  jarig, het was geen standaard verjaardagskaart, het is er wel eentje in de kleuren die zij mooi vindt. Zelf heb ik meestal een beetje moeite met deze kleuren, misschien ligt het er wel aan dat het bijna herfst is, dat het nu wel gelukt is. 
Het achtergrond papier is van de serie "in good taste". 
De grote ronde Cirkel is van de set puur natuur het is de grote boomschijf die in sahara sand gestempeld heb nadat ik eerst de 1e afdruk op een kladblaadje gestempeld had. Het strikje is van een setje dat ik begin van het  jaar gekocht heb ik de koopjes hoek. 
Het mooie oranje/gele blad op de achtergrond heb ik zelf gekleurd het is shimmery white papier, papier met een glimmer erin wat prima te gebruiken is met de water en inkt het neemt de inkt prachtig op en het papier blijft mooi. 

Natuurlijk is de binnenkant ook gestempeld. De basis van deze kaart is Bumble Bee. 
Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te bekijken. 
Product List
Natuurlijk Voor Altijd Bundle (Dutch)
€ 65,50
In Good Taste Designer Series Paper
€ 25,00
Puur Natuur Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 51,00
Bumblebee A4 Cardstock
€ 10,50
Cherry Cobbler Classic Stampin' Pad
€ 9,00

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

2 opmerkingen:

  1. Super leuk en ik hou wel van die mooie herfstkleuren

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, moet eerlijk zeggen, dat het me deze keer ook wel gelukt is om er iets van te maken, met die herfst kleuren.

      Verwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.