09 september 2020

Paper-Tree team ochtend in augustus

Ok het is al even geleden maar ergens begin augustus op een bloedhete woensdag ochtend hadden we een gezellige Paper-Tree team ochtend. Nadat we wat zakelijke punten besproken hadden en elkaar hadden laten zien wat we de afgelopen maand voor moois gemaakt hadden. Gingen we natuurlijk even creatief aan de slag. De dag ervoor had ik een sales team dag in Egmond Binnen gehad samen met Elles bij Ellen waar we deze kaart ook gemaakt hadden dus ik heb gewoon die beschrijving gebruikt en het team ging aan de slag. 

Margreet had het te warm om te knutselen ze had wel haar nieuwe grootse vriend mee om te showen daarmee heeft ze voor mij wel wat voorbeelden van de Dove of hope wat voorbeelden voor mij gemaakt. Thuis heeft ze de kaart wel gemaakt toen het wat afgekoeld was. 

Ellie heeft een hele mooie kaart gemaakt met de stempel set Floral Essence deze staat nog steeds in de catalogus, het papier hoorde vorig jaar bij deze set en is nu niet meer te krijg. 
Gerda maakte de kaart met de stempelset Verdant Garden deze is helaas retired, het is een hele mooie set die Gerda later bij mij kocht uit de retired bak omdat ze hem zo mooi vond heerlijk als stempels een 2e leven krijgen bij iemand die zo mooi kan stempelen. 
Het was een hele warme maar vooral gezellige ochtend. Volgende team ochtend staat al gepland en als het goed is zijn we dan met meer. Lijkt het jou nou ook leuk om bij het Paper-Tree team te komen dan is dit de maand om in te stappen. 
Je krijgt namelijk tot en met 30 september een compleet pakket om 16 kaarten te maken, boven op de al geldende actie van voor €175,00 euro producten uitzoeken en slechts €129,00 betalen. 
wat zit er in het extra pakket 

bij dit pakket zitten 2 stempelsets die nog in huidige jaar catalogus staan een uitleg om de hier kaarten mee te maken en strass steentjes om de kaarten wat extra's te geven. Voeg in je starter pakket wat inkt een clearblock toe en je kunt aan de slag. Natuurlijk blijft er dan nog meer over om aan je starter pakket toe te voegen. Zo ben je helemaal klaar voor je 1e workshop. 

Wil je nu instappen klik dan hier  heb je vragen neem dan contact met me op of kom langs voor openingstijden zie hieronder. 


Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.