31 oktober 2020

Enjoy the moment

De nieuwe stempelset Enjoy the moment  zat ik mijn verrassingspakket voor onstage wat volgende week donderdag begint. Zelf moest ik even wennen aan deze stempel set omdat het niet een set is die ik zelf gauw zou aanschaffen. Het doet me vooral denken aan het najaar en veel bruin tinten, mocht je mijn blog vaker volgen dan weet je dat ik en bruin tinten niet echt vrienden zijn het is dus wel een uitdaging deze stempelset. Gisteren had ik ineens inspiratie voor deze stempel set en die wilde ik gelijk uit proberen. 


Doordat ik iets met het design papier in good taste wilde doen, omdat dat nog in de aanbieding is. 
Kwam ik op het idee om de stempels van enjoy the moment te gebruiken. Ik maakte gelijk een filmpje waarin ik 3 van deze kaarten maakte voor 2 gebruikte ik clear embossing poeder en voor 1 alleen stempels met inkt. Voor het filmpje klik op de afbeelding hieronder

De stempelset Enjoy the moment komt in de nieuwe mini catalogus te staan die op 4 januari life gaat, tenzij je demonstratrice bent of wordt dan kan je  de stempel set al vanaf december bestellen. Een mooie reden om in mijn team in te stappen denk ik zo. Wil je hier meer informatie over neem dan contact met me opOp deze kaart werden de klaprozen eerst met basic grey gestempeld daarna met versa mark en met clear embossing poeder embossed. De andere 2 zaadhouders werden op dezelfde manier embossed 
 


De kaart hierboven is alleen gestempeld de boom is met smokey slate gestempeld de peul in het midden is meerdere keren gestempeld met behulp van de stamparatus. het strikje is donker blauw touw. Hier heb ik de boom van life is beautiful clear embossed en de peul eerst in early espresso gestempeld en daarna met clear embossing poeder embossed. 


Voor deze kaart maakte ik gebruik van de klaprozen stempel van de painted poppies. Eerst stempel je de klaproos pop in het midden met early espresso een paar keer totdat je deze donker genoeg vindt hiervoor is de stamparatus een goed hulpmiddel omdat je steeds op dezelfde plek kan stempelen, als de kleur donker genoeg is laat je de stempel op de plaat van de stamparatus zitten en maak je hem schoon dan stempel je deze een paar keer met versamark en embos je de afbeelding me clear embossing poeder laat even afkoelen voor je door gaat met de klaprozen stemelen op dezelfde manier.


Vandaag hier de laatste kaart maar het was de eerste kaart die ik maakte op deze manier de basis is vanilla white kaart karton. De klaprozen komen van de painted poppies.


Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.