30 oktober 2020

Ho Ho Ho nog 56 dagen tot kerst

Kerst 2020,
wat kunnen we ervan verwachten, ben heel benieuwd, hoe we kerst vieren dit jaar, dat het anders dan andere jaren wordt is een ding wat zeker is.  Hopelijk kunnen we samen komen met familie en vrienden om kerst te vieren. Of zullen we dat dan ook via een zoom meeting doen gewoon afspreken wat we op tafel zetten laptop op de tv aansluiten tafel tegen de tv aan en dan maar zo kerst vieren. Laten we gewoon een beetje op elkaar passen en voor elkaar zorgen en niet vergeten laten we aan elkaar denken stuur dit jaar een kerst kaart naar iedereen die je kent en misschien iets minder gezien hebt. vraag in je app groepen naar de adressen van iedereen zodat je een echte kaart kan sturen i.p.v. een digitale groet. Laat je tantes, ooms, oma's, opa's weten dat je aan ze denkt. 


Daarom is de Paper Pumkin box van Stampin'Up! zo leuk het is een compleet pakket waarmee je minimaal 8 kaarten kan maken, er zit meer materiaal bij waarmee je dan nog meer kan maken daarom doe ik er nog wat extra kaarten bij een little treat box en nog wat verrassingen. Wat kost de Paper Pumpkin €26,00 is de prijs van deze doos vol stempel plezier. Het verrassingspakketje  met extra materiaal en  uitleg krijg je van mij gratis erbij. 

Wat zit er dan in deze box 

Kijk gauw naar dit filmpje 
waarin ze de box uitpakken. In America is de Paper Pumpkin een maandelijks iets daar kan je, je op abonneren en krijg je iedere maand een doos toe gestuurd. 
Er  zit dan ook geen clearblock bij, heb je deze niet, dan is het handig om die erbij te bestellen. De maat die nodig is, is maat D. in het lijstje hieronder staat deze erbij. 
Kijk ook eens bij Collega Rachel Tessman  zij maakte met behulp van deze set, een pak crumb cake kaart karton, een extra inkt pad in cherry cobler, envelopen, en wat glimmer dotjes, maar liefst 40 kaarten er leuk om te zien wat je dus nog meer kan met een paper pumpkin doos.  

De box is te bestellen vanaf 3 november voor deze box geldt op = op wil je deze box bestellen dan kan dat vanaf 3 november via de online shop (credit card nodig). 
Je bestelling aan mij door geven kan ook via barbara@paper-tree.nl woon je in de buurt van Lexmond dan kan je de bestelling ophalen in het atelier, dat scheelt €5,95 aan bestel kosten. Product List
Clear Block D
[118485]
€ 10,50

Links by TheseAreMyStamps.com

 

  

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.