29 oktober 2020

Mini paper pumpkin doosje voor een zieke

Ziek zijn is nooit leuk, maar als je tegenwoordig al niest als puber op school moet je naar huis. Ook als je een beetje kucht of een loop neus hebt hebben ze liever niet dat je op je werk verschijnt. De wereld op zijn kop,  daar waar ik voor corona zei tegen mijn dochter als ze snotterend en hoestend naar beneden kwam, zei probeer het nou maar, je hebt geen koorts, als het niet lukt bellen ze van school wel. Zeg ik nu tegen die zelfde puber als ze snotterend en hoestend uit bed komt blijf maar thuis, uur op de fiets door de regen zal de verkoudheid zeker geen goed doen en als ze dan per ongeluk niest of erger hoest op school kan ze gelijk weer terug. Door diezelfde regenbui. Gelukkig loopt ze 2 dagen stage op een manege waar ze gewoon naartoe kan (waarschijnlijk wordt ze daar verkouden hele dag buiten etc.).  Natuurlijk begrijp ik waarom, en hou ik me aan de regels voor het grootste deel van de dag net zoals zoveel van ons, maar mijn puber wordt er niet beter van.  

Vandaar vandaag een vrolijk doosje voor een zieke of iemand die thuis zit omdat hij/zij niesde en nu niet meer naar zijn werk of school mag, gewoon om degene even op te vrolijken als hij of zij b.v. in quarantaine zit. Het is een mini paper pumkin doosje deze is gerold met de kleur coastal cabana zo een heerlijke zomerse kleur. het papier er op is van de playing with pattern design papier serie deze heb ik embossed met de hammered metal 3D embossing folder wil je zien hoe ik het gerold heb kijk dan naar het filmpje onderaan dit bericht. 


Als 1e is er een kaartje waar je nog een leuke boodschap op kunt zetten voor de ontvanger, 


In het doosje zit verder een pakje zakdoekjes, thee, een lipbalsem en een drink bouillon dit was wat ik even snel vond bij een rondgang door mijn huis, eer zijn natuurlijk veel dingen die er ook in zouden passen er zou nog een cadeau kaart van bijvoorbeeld Netflix of Prime tv in kunnen of van video land.  
Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.