28 oktober 2020

Retired stempel sets

Retired stempelsets zijn stempelsets die niet meer in de collectie zitten, maar nog prima te gebruiken zijn. Als de stempel set er bij  Stampin'Up!® uit gaan komen ze ook niet meer terug wil je een bepaalde stempelset dan toch nog hebben dan ga je dus op zoek naar een retired stempelset. Niet elke demonstratrice neemt afscheid van retired stempelsets ik neem wel afscheid van de stempelsets die ik vandaag laat zien. alhoewel toen ik er deze kaarten mee maakte ik natuurlijk wel weer ging twijfelen en dacht nou misschien nog 1x een workshop mee doen voor maar nee ze moeten echt ruimte maken voor de nieuwe stempelsets mijn plankjes met stempels worden echt te vol op dit moment. 

Op de kaart hierboven heb is de pedal pusher gecombineerd met Grace's garden. De stempelset pedal pusher is dus te koop voor €10,00 inclusief verzenden. bestel je de stempel set samen met de dies/stansen stuur ik de stempelset pedal pusher gratis naar je toe of je haalt hem hier op. Bestellen kan via online of stuur mij je bestelling via de mail.   

Dit was de 1e uitschuifkaart die ik ooit maakte ik had tijd geleden een filmpje gezien op YouTube van 
Janas Bastelwelt filmpje is in het Duits. Omdat ik niet helemaal niet helemaal tevreden was, uiteindelijk toch het filmpje opgezocht. 
Deze kaart is wel volgens filpje gemaakt en is een stuk steviger. 
Hier heb ik gebruik gemaakt van de de retired stempel set tasty truck samen met de leuke huisjes van de coming home set. De set tasty truck kost ook €10,00 inclverzenden en ook hier krijg je hem gratis als je de bundel trimming the town besteld via mij. 


Let op van beide stempelsets heb ik er maar 1 dus wie het eerst zijn bestelling door geeft krijgt de stempel set erbij net als een uitleg in het Nederlands van de kaart.  De #5xanders tutorial krijg je er dan ook nog eens gratis bij.  Product List


 


Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.