06 oktober 2020

Glinsterend witte embossing pasta

Vandaag laat in het het filmpje zien wat je met de glinsterend witte embossing pasta o.a. kan doen.
Wil je filmpje zien klik dan op foto hieronder. 

Het mooie van deze glinsterende pasta is dat je het in elke kleur kan maken die je wilt zolang je de inkt kleur hebt. voor de bomen maakte ik gebruik van pumpkin pie en crushed curry. Om een beetje bruin achtig effect te krijgen het papier wat ik als achtergrond gebruik is van  het papier design Artistry Blooms dit papier heeft hele drukke kanten aan de ene kant en hele rustige mooi in elkaar overlopende kleuren andere kanten. 


De basis van deze kaart is van crushed curry kaart karton van 10,5cm x 29,6cm (=A4) dubbel gevouwen. De tekst komt van de stempel set Happiest of birthdays van Stampin'Up!® de gele stipjes zijn de playing with pattern resin dots. De opleg met bomen heb ik op 14,3cm x 10cm gesneden. De kaart hieronder is een note card met een 1e opleg van het  artistry blooms design papier en het papier met de pasta stippen er gedeeltelijk op, de tekst is met de stiften ingekleurd en wel in de kleuren balmy bleu, coastal cabana, misty moonlight en dapper denim (deze laatste is een retired kleur)


Door de stiften te gebruiken krijgt de tekst een grappig effect, doordat het in dezelfde kleur is al de rest van de kaart blijft het rustig. 


De kaart hieronder heeft een basis in Night of navy en meet 10,5cm x 29,6cm dubbel gevouwen hou je dan 10,5cm x 14,8cm over de opleg is 10cm x 14,3 cm het wit waar de tekst op gestempeld is met de stiften is op het oog afgesneden langs de tekst. Het lint achter de tekst is denim ribbon
In het filmpje laat ik zien hoe ik de kleur aanpas. 


Voor deze kaart gebruikte ik een van de fele voorkanten van het mooie Artistry Blooms papier 

Doordat ik de pasta nu in 1 kleur gebruik bleef dit rustig de basis van deze kaart is Granny apple green kaart karton van 10,5cm x 29,6cm dubbelgevouwen. 

Inmiddels heb ik behalve de shimmery ook de witte pasta besteld nu volgende keer maar wat andere inkt navulling bestellen. Dat wit zonder glinstering lijkt me ook prachtig met grijs al maakt die glimmer erin het wel erg af en feestelijk. Product List
Shimmery White Embossing Paste
€ 11,00
Palette Knives
€ 6,00
Basic Pattern Decorative Masks
€ 7,50
Silicone Craft Sheet
€ 7,50
Happiest Of Birthdays Cling Stamp Set (English)
€ 23,00

Links by TheseAreMyStamps.com

  Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.