05 oktober 2020

Het Maandelijkse Paper-Tree Cadeau pakketjeAls je lid bent van Team Paper-Tree krijg je elke maand een cadeau pakketje mee. In dit pakketje zit altijd een velletje design papier met bijpassende kleur A5 kaart karton en een A5 whisper white kaart karton. Soms nog iets van een stukje lint of embelishments of iets anders. De bedoeling is dat ze een project maken met dit papier pakket, soms is er een opdracht bij, maar vaak mogen ze het zelf bepalen. 
Het cadeau pakket van de maand september bestond uit een design papier vel van 15,2cm x15,2 cm uit de serie for every season uit de jaar catalogus, een bijpassend A5 vel cardstock en een A5 whisper white en 2 plak dotjes in een bijpassende kleur. Zo ziet het pakket er dan uit. Dit zou 1 van de pakketen geweest kunnen zijn. Er zit altijd een schrijven bij met wat erin het pakket zit en wat de bedoeling is. Deze keer kregen ze allemaal een andere kleur mee.
Ellie kreeg als gekleurd kaart karton misty moonlight mee. Ze gebruikte de stitched triangles om een mooie verjaardags kaart te maken.


Gerda kreeg het magenta madness kaart karton mee voor de kaart en het label gebruikte zij de Birds & Branches Bundel 

Margreet kreeg bumble mee en maakte deze kaart en label met de daisy ponsen. 

Ik ben zo blij met mijn team leden en vindt dat ze allemaal mooie kaarten gemaakt hebben voor deze maand kregen ze hearfelt hugs papier met design mee maar mochten er geen kerst kaart van maken. Volgende maand zie je hier op mijn blog wat ze ervan gemaakt hebben. 


Zo zie je dat er heel veel variatie zit in 1 soort design papier en hoe mooi alles bij elkaar past en dat is dan ook precies de reden dat ik het zo leuk vindt om met de materialen van stampin'Up! te werken. Het co├Ârdineert gewoon goed met elkaar.

  Product List
Flowers For Every Season 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
2020–2022 In Color A4 Cardstock Assortment
€ 11,00
Stitched Triangles Dies
€ 42,00
Birds & Branches Bundle
€ 56,50
Medium Daisy Punch
€ 19,00

 Links by TheseAreMyStamps.com

  Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.