04 oktober 2020

#su2020wcmd world card making day 2020

Gisteren was het world card making day op deze dag maken we zoveel mogelijk kaarten als we kunnen. Zodat we zoveel mogelijk kaarten opsturen naar iedereen die een kaartje verdient of die je gewoon even een dikke knuffel wil geven. Het leukst is het om op deze dag met meerdere personen samen kaarten te maken. Door Corona is dat soms wat lastig. 

Wat is er nou leuker dan alleen creatief bezig zijn, dat is samen creatief bezig zijn. het was heel gezellig zo in de ochtend even ontspannen en kaarten maken helemaal als je weet voor wie je die kaarten maakt.
 

Deze keer simpele note cards, het blijven toch echt wel mijn favoriete kaartjes zo eenvoudig Wit op Wit met soms 1 felle kleur. 


De kaart hierboven heeft toch geen tekst nodig voor wereld kaarten maak dag. Zo zie je dat je met weinig hele mooie simpele kaarten kan maken. Het moeilijkst aan deze kaarten is eigenlijk zorgen dat ze wit blijven dat er geen lijmvlekken, inktvlekken of wat voor een andere vlekken dan ook op komen. 


Nu volgt het 2e gedeelte van de World card making day dat is world card sending week 
dus wereld kaarten opstuur week. Want kaarten maken is 1 maar ze versturen is 2. Nou is het tegenwoordig al makkelijker dankzij de app van Post.NL waarmee je codes kan kopen die zijn dan ook nog eens maar een paar dagen geldig dus dan moet je de kaarten wel posten. Maar geloof me dan nog vergeet ik ze nog wel eens in brievenbus te doen. Morgen maar gelijk alles op de bus doen. 

Dochter Kiki kwam ook nog even een kaarten maken voor mensen die een kaartje verdiende.

 
Hieronder de Product Lijst die ik gebruikte 
Van Alles Wat Cling-Mount Stamp Set (Dutch)
€ 44,00
Greenery Embossing Folders
€ 9,75
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Banner Year Photopolymer Stamp Set (English)
€ 21,00

Links by TheseAreMyStamps.com

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afspraak 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.