23 november 2020

Gift Wrapped van Stampin'Up!Zondag 22 november was er een Facebook live deze live vindt plaats op de groep Simpele Pyjama zondag  De leden van deze groep kiezen de stempel set waarmee ik aan de gang ga, ze hebben de hele week de tijd om te kiezen uit 2 stempel sets. 


Vandaag was de winnaar gift Wrapped deze stempel set komt samen de een pons de gift bow builder pons ik maakte eerst het bovenste kaartje door alleen stempels en en een beetje night of navy te gebruiken. De kaart hierboven maakt gebruik van het nieuwe papier uit de nieuwe mini catalogus   Well Suited design papier. 
Uiteindelijk kon ik het niet laten om toch iets te doen met het schattige kerstman kaarsje wat ik gisteren kocht bij de Xenos (ik krijg helemaal niets voor deze link maar het scheelt wel zoeken) en maakte ik dit doosje. Dat ging niet helemaal foutloos dat gebeurd dan als je te snel bent en niet goed rekent, maar goed nadat ik eerst dus een vel verkeerd sneed kwam het allemaal goed zie hieronder voor de maten 


Maten Papier en design papier: 
1 velletje real red van 16cm x 16cm deze scoren op alle kanten op 6cm.
2 velletje design papier Trimming the town gebruikte ik van 10cm x 10cm deze scoren op alle kanten op 3cm.
in het filmpje maak ik dit doosje na ongeveer 25 minuten dus even doorspoelen of het hele filmpje kijken Klikt op de afbeelding hieronder voor het filmpje 

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.