24 november 2020

Paper-Tree team uitdaging oktober

Als lid van het Paper-Tree team krijg je bijna elke maand een papier pakketje cadeau, dit bestaat meestal uit een stuk design papier, een A5 whisper White kaart karton en een bijpassende kleur kaart karton en soms nog iets extra's zoals een lintje, of een sier steentje. In september kreeg het team een vel van 15,2 x 15,2 cm mee van het heart warming hugs design papier met bijpassend kaartkarton een paperclip en en een split pen. 


Monica had als eertse haar kaart klaar met deze leuke kaart hierboven is door Monica gemaakt. 


Gerda maakte deze  mooie Fun fold kaart met de leuke boekleger 
Ellie maakte wel 3 kaarten met het pakket 2 ervan zijn leuke fun fold kaarten die klappen diagonaal open. 


Mijn team Paper-Tree bestaat inmiddels uit 4 leden waarvan 3 dames gewoon voor de hobby zijn ingestapt voor de hobby, leuk omdat ze dan korting krijgen op de mooie producten van Stampin'Up! Monica wil proberen om haar hobby terug te verdienen ook daar probeer ik haar bij te helpen waar ik kan.  
1 x in de maand proberen we samen te komen dit is door corona een beetje lastig, maar als het straks weer mag en kan dan gaan we met elkaar weer gezellig samen mooie dingen maken.  Margreet maakte deze mooie kaart en dit leuke Label. Ik ben heel erg blij met mijn team en op dit moment is het erg gezellig in de groepsapp. Wil je ook bij mijn team neem dan contact met mij op voor meer informatie. 

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.