25 november 2020

Pepernoten van Sinterklaas

Nog even en dan is het alweer sinterklaas avond, dit zal totaal anders zijn dan andere jaren. Hier vieren we sinterklaas niet echt meer, vorig jaar hebben we met zijn vieren nog lootjes getrokken, en een gedicht was verplicht ik kreeg een heel mooi gedicht van mijn oudste dochter en een leuke explosion box die had ze van een schoenen doos gemaakt ze had goed opgelet hoe je die moest maken. We hadden een hele leuke avond. De jongste zat nog op basis school dus daar moest een surprise mee gemaakt worden en een gedicht erbij. Dit jaar is ook dat anders ik heb de meiden nog niet gehoord wat ze met sinterklaas op school doen dit jaar. Ik ga er maar vanuit dat er geen surprises nodig zijn. En anders nemen ze deze maar mee. 

Vandaag dus kleine pieten zakjes met pepernoten erin. 
Deze zijn gemaakt met de hulp van een all dressed up dies. Ik gebruikte het tasje zonder hengsels en rijgde een lintje door de bovenkant. Het gebruikte jute papier is van het design papier van In good taste, helaas is dat nu op. De andere is gemaakt met Early Espresso kaartkarton hierop is het woord SINT gestempeld van de stempels set Cadeau Seizoen deze is tot en met 3 januari nog te bestellen. 
De tekst Pakje van sint is van dezelfde stempelset en is in het goud emossed.  
Deze zakjes zijn natuurlijk ook leuk voor in de schoen. 


Ik maakte een filmpje waarin ik er 2 maakte. 


Product List
In Good Taste Designer Series Paper
€ 25,00
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
All The Trimmings Ribbon Combo Pack
€ 9,75
Gold Stampin' Emboss Powder
€ 7,25
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00


Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.