05 november 2020

Heartwarming Hugs van Stampun'Up!

Vandaag is het restjes dag, voor een opdracht van een klant had ik iets gemaakt waarbij de kleine rondjes overbleven. Ik krijg het dan niet over mijn hart, om die dan zomaar gelijk weg te gooien en dacht daar kan ik vast nog wel wat mee. Voor een andere opdracht had ik me verkeerd geteld en hield ik de labels over. Samen maken ze best leuke kaarten zo. 


Onder aan dit blog bericht een filmpje waarin ik deze kaarten maak. 


De tekst happy heb ik er later pas opgezet tijdens het filmen heb ik er niet aan gedacht. Tot dat ik de foto's ging maken en dacht ik mis iets 


Dat kleine woordje Happy maakte het dan ook helemaal af, laten we hopen dat 2021 ook echt een happy jaar wordt. 


De strik van de kerst ballen is van dezelfde set als de cijfers Family party. 


Het touwtje waaraan de ballen hangen is getekend met een fineliner. 


Klik op de foto hieronder voor het filmpje
Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.