03 november 2020

Kerst slinger met Stampin'Up! kerst ponsen


Vandaag een kerst slinger hoe ik deze maakte en wat het eindresultaat is zie je in het filmpje klik op de foto hierboven om die te starten.


Zo een slinger maken is niet moeilijk maar vraagt wel wat voorbereiding de slinger die ik maakte is ca. 3 meter lang en heeft meerdere afbeeldingen ik gebruikte voor deze slinger de volgende ponsen pine tree, snowman builder, gleaming ornaments punch pack, voor de teksten gebruikte ik de 2"pons, everything essential, label me lovely. Heb je deze niet allemaal dan bruik je alleen de kerstballen of de sneeuwpop of de kerstboom of misschien heb je wel een andere leuke kerst pons. 


Als uitprobeersel probeerde ik het eerst met de geaming ornaments met alleen de blauw tinten zoals night of navy, pacific bleu, balmy bleu, seaside spray, misty moonlight, bermuda bay en coastal cabana.


Voor de lange kerst slinger gebruikte ik de kleuren van de #sucolorchallenge namelijk rococo rose, misty moonlight, so saffron, seaside spray. 


Zoals gezegd is de voorbereiding het meeste werk, ik ben begonnen met 12 kerstbomen 2 x 12 kerst ballen van elke soort pons in 3 verschillende kleuren van elke kleur 4 in de kleuren misty moonlight, rococco rose en so safron en  12 sneeuwpoppen in seaside  spray met 12 hoedjes in 3 verschillende kleuren. 
Verder heb ik wat teksten gestempeld op de verschillende labels. 
daarna ben ik de kerstbomen, kerstballen, sneeuppoppen en teksten een beetje om en om op elkaar gaan plakken met een touwtje ertussen in. 
Toen dat klaar was heb ik de slinger languit op tafel neer gelegd en heb ik hier en daar nog wat extra's opgeplakt als een klein sterretje op de bomen of een bloemetje op de hoed van de sneeuwpop, uit eindelijk heb ik hem opgehangen in het atelier hij hangt gelijk in het zicht als je binnen komt. 

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.