10 november 2020

Onstage At Home enzo.

Je zou denken dat #onstageathome ja zo thuis is en alleen niet zo leuk is. Dat klopt helemaal niet het was een geweldige ervaring. Natuurlijk heb ik het gemist dat je, je collega's en vrienden niet live kan zien en dat alles achter de laptop plaats vindt. Door de techniek van tegenwoordig waren we toch samen. 


Het begon allemaal donderdag 5 november Ellen Liefting kwam naar Lexmond om vanaf 17:30 naar de erkeningen te kijken alle demonstratrices die wat bereikt hebben dat na zijn een titel bevordering, team leden gewerft, teamleden bevorderd zijn worden allemaal benoemd en daar werd dit jaar  dus virtueel voor geklapt. Voor het zover was gaven Ellen en ik eerst een duo facebook live waarin we met de set zwierig vieren aan de gang gingen en de bovenstaande kaartjes maakte 


s'avonds kwam Maya erbij, Elles was er online bij en na het eten ging het erkenning spektakel van start. We zagen mooie nieuwe stempelsets van 1.000.000 milestone demonstratrices (Deze hebben dus in hun Stampin'Up! carrière ruim 1.000.000 euro omgezet, daar ben ik nog lang niet.) Als je deze milestone haalt mag je je eigen stempelset ontwerpen.  De nieuwe producten wisselde zich af met  de behaalde erkeningen. 

Ook mijn naam kwam 3 keer voorbij voor team building, leadership en de titel Zilver. 
Ellen kwam ook een aantal keer voorbij met foto dat krijg je als hoger eindigt zij werd de #3 van Nederland overall dat was dus echt een feestje. 


#onstageathome dit is op vrijdag en op zaterdag een beetje mijn wereld geweest. Gelukkig was ik niet alleen, maar veel virtueel samen met Ellen en Elles via de whats app beeld bellen. Op vrijdag zijn we met alle demonstratrices aan de slag gegaan met een gezamelijke workshop. 

De voorbereiding had ik al gedaan 


en dit is het resultaat er werd gebruik gemaakt dan de dandy garden site deze bestaat uit een stempelset, een pons, linnen draad en hele leuke lieveheersbeestjes.
Zaterdag was de afsluiting met Sara Douglas CEO en Shelly Gardner oplichtster en moeder en dochter, zij hebben altijd de grootste lol als ze samen stempelen en het is altijd een feest om te zien wat ze maken terwijl ze zoveel plezier hebben. 
Er deden meer dan 10.000 mensen mee verdeeld over 3 continenten met verschillende tijdzones en verschillende talen. Er is geen 1 moment geweest dat de techniek niet werkte er was altijd beeld en de chat ratelde de hele dag, zo had je echt het gevoel ook dat je niet alleen was. Kortom het waren 3 geweldige dagen. 

Deze week zal ik waarschijnlijk iets minder actief zijn op mijn blog en You Tube.  Ik heb een grote opdracht van ruim 250 verpakkingen die wil ik graag afmaken, De workshop Kerst kaarten buffet is deze week en de workshop schuifkaart 


Verder komt vandaag mijn bestelling binnen van Stampin'Up! met nieuwe stempels en ander leuks uit de nieuwe mini catalogus. Morgen meer daarover op mijn blog. 


Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.