13 november 2020

Sale á Bration 2021 stempel

Darling Donkey

In januari begint de Sale á Bration actie van Stampin'Up! Tijdens deze 2 maanden durende actie krijg je bij een besteding vanaf €60,00 een gratis stempelset of een een gratis pak papier of combinaties en nog wel meer aanbiedingen. 1 van deze stempelsets is de Darling donkeys, ik maakte een filmpje waarin ik deze set gebruik om simpel te stempelen. 

Het is echt 1 van mijn favoriet deze Sale á Bration 2021 zo ontzettend schattig is dat ezeltje. 
Dit super makkelijke kaart is gestempeld op een note card in zwart alleen de roos heb ik ingekleurd met de poppy parade Stampin marker verder heb ik de kaart zo gelaten.  
Verder maakte ik nog 2 labels waarbij ik gebruik maakte van een stukje design papier wat ca. 5 cm x 15 cm was hier staat het ezeltje op zijn kop en zijn de haren op zijn koppie en in zijn staart met just jade ingekleurd. 


Mocht je het filmpje al hebben gezien dan heb je ook gezien dat ik echt een foutje maakte eerst trok ik het label stuk vervolgens maakt ik een extra lijntje terwijl ik de tekst You're the best stempel nou weet niemand behalve ik dat dat lijntje er niet hoort maar het stoort me wel 


Van het label heb ik aan de bovenkant een stuk afgehaald en opnieuw geponst met de delightful tag pons. 


En het streepje heb ik langer gemaakt met een fine liner en kruisje er op gezet zo valt het helemaal niet meer op nu is het net of het er hoort. 
Voor een 16 jarige maakte ik dit label de vlagetjes komen uit de little treats stempelset. 


De vlagetjes zijn ingekleurd met de stampin markers in de kleuren poppy parade, just jade, bumble bee, pretty peacock en coastal cabana 


de cijfers waarmee ik de 16 stempelde komt uit de stempel set family party.

Elke zondag ga ik om ca. 10:00 live op de groep "Simpele pyjama zondag" We maken een simpel kaatje zonder al te veel poes pas gewoon papier stempel set en misschien een strikje zo af te toe, soms een stukje design papier of een simpel doosje of iets anders simpels. Ben je nog geen lid van deze groep op Facebook klik dan hier  
 
Product List 
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Little Treats Bundle
€ 63,75
Flowers For Every Season 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Clear Block D
€ 10,50

Links by TheseAreMyStamps.com

   

Online shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.