16 november 2020

Perfectly Plaid op de simple pyjama zondag

Vanaf deze week ga ik iedere zondag ochtend om 10:00 live op de groep Simpel Pyjama zondag. Als je lid bent van deze groep mag je mee stemmen op 1 van de 2 stempelsets degene met de meeste stemmen daar ga ik simpel mee stempelen.  Gewoon een kaartje of een label. 

afgelopen zondag was de eerste keer dat ik live ging om 10:00 voor sommige misschien wat laat en voor andere misschien wel te vroeg maar je kan het altijd terug kijken.   De perfectly plaid stempelset het gewonnen van de snowman season.  Ik gebruikte de note cards en het papier met design Heartwarming moments. 

Bij de stempelset kan je een bij passende pons bestellen, dan hoef je helemaal niet te stempelen als er zo leuk design papier is. 


Voor de voorste kaart werd just jade gebruikt deze mooie kleur is net geen kerst groen waardoor het een wat strakker geheel word


Het raster of de witte opleg maakte ik met de trimmer van Stampin'Up! hier zit ook een scoring tool op en kan je dus score lijnen op precies 1cm zetten. dan komt er een soort ruit effect op de kaart te zitten. 


Alle 3 de kaartjes zijn vrij vlot te maken en je hebt een heel leuk resultaat. 


volgende week is de keus tussen de gift wrapped uit de huidige mini en de nieuwe set uit de minicatalogus van januari Handsomely Suite. 
Als je lid bent van de groep Simpele pyjama zondag mag je dus mee beslissen met  welke stempel set ik volgende week aan de slag ga. 

klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje van gisteren. 


Product List 
Perfectly Plaid Photopolymer Stamp Set (En)
€ 21,00
Pine Tree Punch
€ 22,00
Heartwarming Hugs Designer Series Paper
€ 14,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Just Jade Classic Stampin' Pad
€ 9,00

Links by TheseAreMyStamps.comOnline shop vind je hier er kan op dit moment alleen nog betaald worden met credit card heb je die niet. Maak een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.