29 december 2020

Circle Celebration meets Beautiful World


De nieuwe stemelset circel celebrations is een photopolymer stempelset dit is een set zonder test maar met cirkels in verschillende maten en tekeningen in de cirkel heel veelzijdig dus. Deze set staat in de nieuwe mini catalogus van Stampin'Up! deze is vanaf 5 januari te bestellen. 


De stempel set is goed te combineren met meerdere stempelsets voor vandaag combineerde ik deze met beautiful World en de gratis stempel set uit de Sale a Bration Approaching perfection. 


Ik maakte deze funfold kaart tijdens het filmen, hij lijkt hele maal niet op de kaart die ik als voorbeeld maakte maar wel op de kaart die ik in mijn hoofd had zitten. Uit 1 A4 maak je 2 van deze leuke kaarten. 


De kaart hier onder is het voorbeeld nou ja is ook leuk. 


Ik combineerde deze 3 stempelsets. 


Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje waarin ik laat zien hoe ik deze kaart maak. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.