28 december 2020

Simpele pyjama zondag met Snailed It

Tijdens de Facebook live op zondag ochtend om 10:00 maak ik kaartjes of andere projecten met een stempel set die de meeste stemmen krijgt. Vorige week kon er gekozen worden tussen snailed it of sweet ice cream de Snailed it stempelset won. Er kan gestemd worden tot 09:00 zondag ochtend maar meestal is het op vrijdag wel duidelijk welke stempelset er voor staat, ik kan dan al een beetje gaan nadenken wat ik ga maken, maar vaak bedenk ik het me echt pas om 09:00 uur wat ik wil gaan doen als ik wakker ben en net een kop koffie op heb zo s’ ochtends. Ik presteer vaak als beste onder druk op het moment dat het moet, lukt er vaak veel. 


De kaart hieronder is nagemaakt naar een afbeelding uit de nieuwe mini catalogus die vanaf 5 januari live gaat de leuke stempelset snailed it staat hier ook in. 
Wil je zelf mee doen aan de poll klik dan op de link hieronder.


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.