25 februari 2021

Hey chick met paper blooms

Het leuke papier uit de Sale a Bration in Blooms dient hier als een leuk behangetje voor de foto lijstjes van de kippies. Het is een grote muur (Kaart) een A4 dubbelgevouwen. De fotolijstjes zijn uitgestanst met de stitched shapes dies de kippies zijn natuurlijk van de stempelset hey chick en hey birthday chick van Stampin'Up! 
Vandaag kun je nog 4 dagen gebruik maken van de geweldige sale a bration aanbiedingen wil je meer informatie mail me dan barbara@paper-tree.nl 


De lijstje zijn in dezelfde kleuren als het design papier. 


Je kan natuurlijk ook echte fotootjes in de lijstjes doen bijvoorbeeld van de kleinkinderen en dan de kaart naar oma sturen weet zeker dat deze op de kast komt te staan.  


Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.
 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.