26 februari 2021

Darling Donkeys uit de Sale a Bration! van Stampinup

Nog 3 dagen Sale a -Bration! aanbiedingen. Dus nog 3 dagen om bij een bestelling van €60,00 de darling donkeys bij te bestellen. Je kan ook in mijn team stappen ik heb een Darling Donkey extra, dit geldt wel zolang de voorraad strekt en wie het eerst komt natuurlijk. Niet getreurd ik heb meerder Sale a bration sets extra voor nieuwe team leden. Wil je hier meer informatie over neem dan contact met me op. 
De kaartje van vandaag maakte ik tijdens een You Tube live afgelopen maandag avond heb je die gemist kijk dan hierDe kaart hieronder maakt gebruik van het leuke zwart witte design papier van de true love deign papier serie met aan 1 kant bloemen en aan de andere kant hele strakke afbeeldingen. Voor de kaart hieronder gebruikte ik het in good taste design papier uit de jaar catalogus. Deze kaart is verder vooral gestempeld in bruin tinten dat zijn niet mijn favoriete kleuren en is dus echt een uitdaging als ik dit gebruk. 


De laatste kaart is om te laten zien dat de ezel niet perse ingekleurd hoeft te worden mocht je even geen blends of iets hebben ik heb een clear blok ingekleurd met inkt en deze op het papier gestempeld nieuwsgierig hoe ik dit gedaan heb kijk dan even naar het filmpje 


Alleen voor de roos heb ik een rode blend gebruikt. ik hoop dat je het leuke kaartjes vindt. 


Klik op de foto hieronder mocht je het filmpje nog gemist hebben. 


Groetjes Barbara

Product Lijst 
2" (5.1 Cm) Circle Punch
€ 22,00
In Good Taste Designer Series Paper
€ 25,00
True Love Designer Series Paper
€ 14,00
Darling Donkeys Cling Stamp Set
€ 0,00
Approaching Perfection Cling Stamp Set
€ 0,00
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.