04 januari 2021

A touch of inkt op zondag live

Nog 1 nachtje slapen en dan gaat de sale a bration life voor klanten mag ik eindelijk de inhoud van de gids online delen met jullie en kan iedereen bestellen uit de nieuwe mini catalogus. Veel plezier. 

De stempelset a touch of inkt is zo een mooie stempelset, die met veel andere stempels samen gaan hier is die gecombineerd met de stempelset natuurlijk voor altijd. In d groep simpele pyjama zondag won de combi met grote meerderheid. 


Tijdens de live uitzending werden deze 3 kaartjes gemaakt. Sommige kleuren gebruik je heel veel voor mij geldt dat voor real red , pretty peacock en Bermuda bay dit zijn wel mijn favoriete kleuren. Voor de kaart hierboven werd de kleur Merry Merlot gebruikt wat een prachtige kleur is dat helemaal samen met het vanilla white. 
Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje 


Fijne dag vandaag groetjes Barbara 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.