05 januari 2021

Pretty Perenials

Soms heb je een stempelset die je in de gids ziet of al eerder een presentatie tijdens on stage en denk ik, die stempelset die wil ik hebben ik weet het zeker. De Pretty perenials was zo een stempelset. Ik viel vooral voor de tekst en het letter type. Als zo een set dan binnen is wil ik er vaak gelijk mee aan de slag en heel echt heel soms komt er dan niks geen idee geen inspiratie twijfel ik aan de set waarom heb deze gekocht etc. Vaak is dan de enige remedie de hele set stempelen en uitstansen als er dies bij zitten. en kleuren kiezen die goed bij elkaar passen. Deze keer wilde ik echt iets doen met de kleur Magenta Madness dat felle roze is echt zo gaaf en bij het felle blauw van pacific point steekt het prachtig af.
Dit is uiteindelijk de kaart geworden, na een aantal pogingen om het op film te zetten ik deed er 2 dagen over maar het is gelukt zelf vind ik m wel erg leuk geworden ben benieuwd wat jij ervan vindt. 


Ik begon met dit bloemetje op vellum die had ik een tijd geleden al gemaakt, het lag maar op mijn bureau te liggen er moest iets mee gebeuren uit eindelijk is die aan de binnen kant van de kaart beland geen slechte plek, alleen toen ik begon had ik echt een hoofdrol in gedachte voor deze bloem zo zie je maar dat het soms anders loopt als je bezig bent. 


Ik wordt zo Happy van deze tekst hij is niet te klein en ook niet te groot, heeft een leuk speels lettertype. Hij kan dubbel gestempeld worden zie mijn blog morgen om te zien hoe dat er uit ziet. De Pretty perenials is vanaf vandaag te koop onder nummer 156234 voor de bundel je krijgt dan 10%korting 
Klik op de foto hieronder voor het filmpje. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.