10 maart 2021

A cut Above

Deze gras maaiende man is van de stempelset A cut Above het gras is van de fijne dag stansen de basis kleur is Granny Apple Green. 


De man met maaimachine is uitgeknipt bij deze set zit geen stansen set en om de man zo goed in het gras te laten lopen moest ik m dus even uitknippen.  Ik hoop dat je het een leuke kaart vindt laat je me weten wat je van deze mannen set vindt. 

Groetjes BarbaraOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.