11 maart 2021

Pretty Perenials naar aanleiding van blouse

Deze kaart kwam tot stand door deze blouse die ik aan had de dag dat ik de kaart maakte. Ik zag de volgende kleuren in deze bloes night of navy, pacific point en poppy parade en de bloemen van de pretty perenials zouden er heel mooi bij passen. 


Het werd dus een kaart met een night of navy opleg,  blaadjes in pacific point en poppy parde bloemen. 
Van het woord Happy van deze stempel set wordt ik helemaal Happy. 


Hieronder vind je de link naar het filmpje wat ik maakte terwijl ik de bloes aan had veel plezier met kijken. 

Groetjes Barbara



Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.