15 februari 2021

Berry Blessings met Sweet Strawberry

In de simpele pyjama zondag van 14 februari won de combi Berry Belssings met Sweet Strawberry de berry blessings set is een set die gratis is bij besteding van €120,00 bij een Stampin'up Bestelling de set bestaat uit een stempel set en papier en dat papier is echt zo leuk met aan de ene kant een heerlijke uitbarsting van fruit en aan de andere kant heerlijke kleuren en ruiten, spikkels en nog meer. 
De kaart hieronder is een note card en alleen papier en tekst was al genoeg geweest. De uitgeponste aardbeien geven het net iets extra's. 


Hieronder is nog een note card en is ook leuk in zijn enorme eenvoud. Een team lid zei ooit dat het net is of het gedrukt is zo mooi zijn de stempels, de inkt en het papier samen. Daar had ze helemaal gelijk in het is ook prachtig zoals die drie samen komen. 
 


Het kaartje hierboven is het kleine kaartje uit de memories en more note cards in dit pak kaarten zitten grote C6 kaarten en deze leuke kleine kaartjes. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.