16 februari 2021

sweet icecream met aardbeien

In de groep simpele Pyjama Zondag was op 14 februari de keus tussen  berry blessings met sweet straw berries of berry blessings met sweet ice cream uiteindelijk won de de sweet strawberries combi het  met 8 stemmen tegen 6 stemmen. Toch kon ik de combi met de sweet icecream niet loslaten en ging op zondag middag gelijk met alle 3 de stempel aan de slag om een kaart te maken hier maakte ik een film van zie link onder aan dit bericht. 


IJs is er in vele smaken, dus ook veel fruit smaken mijn jongste dochter Kiki vindt aarbeien ijs het lekkerst en de oudste Merel vindt Mango ijs het lekkerst, vandaag is de keus blauwe bessen, aarbeien of framboos alle 3 natuurlijk lekker en gecombineerd helemaal hemels. Ok nu is het misschien nog iets te koud voor ijs al vinden mijn dochters het nooit te koud voor ijs maar ik wel. De kaart hieronder had ik al een tijdje geleden gemaakt en combineert de stempel set sweet strawberries en sweet ice cream met het papier van de berry blessing. Berry Blessings is een Sale a Bration artikel en is gratis bij een bestelling van €120,00 aan Stampin up producten dit kan nog tot 28 februari. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.