02 maart 2021

Visite kaartjes houder met Playing with Patterns

Vroeger voor Corona ging ik altijd op pad met een stapeltje visite kaartjes in mijn tas, of er zaten er 1 of 2 in mijn telefoon het lag er een beetje aan waar ik naar toe ging.  Meestal zwierven de kaartjes dan ergens in mijn tas of ze ze zaten in zo een vakje met rits het duurt dan altijd even voor ik mijn kaartje gevonden heb. Omdat ik ervan uit ga dat ik en wij allemaal, in toekomst weer heerlijk overal naar toe kunnen gaan maakte ik deze compacte visite kaartjes opberger. Er passen ca. 20/25 kaartjes in. Zo heb ik ze allemaal op een vaste plek geef ik gelijk een visite kaartje af van wat ik kan maken. Ze zijn van papier en best sterk, maar ben ik de kleur zat of is er een ander thema dan kan ik het snel zelf aanpassen. 


Ik maakte een filmpje waarin ik uitleg hoe ik ze maakte de link daarvoor vind je onderaan dit blog bericht. 

Hieronder zie je al de tekening van dit doosje 


Basis cardstock: 10.6 x 15.2 cm 
score op de 10,6 cm kant aan beide kanten op 1 cm.  
score op de 15.2 cm kant op 2cm - 3cm - 8,6cm - 9,6cm 
Maten voor het design papier zijn 
2maal  8cm x 5cm 
1 maal 8cm x 1 cm 
klik op de foto hieronder om het filmpje te zien veel plezier bij het na maken. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.
 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.