03 maart 2021

Foto plakboeken met Stampin'Up!

Vroeger bewaarde ik alles als ik op vakantie ging de tickets de bonnetjes op schiphol of de bonnentjes van onderweg dan eenmaal thuis de foto's laten ontwikkelen en er een plakboek van maken tegenwoordig doen mensen scrapboeken en ik zie vaak echt prachtige scrapboek bladzijdes langs komen. Zo mooi kan ik ze echt nog niet maken, ik hou het gewoon bij die ouderwetse plakboeken die we vroeger ook maakte en misschien dat het dan gaande weg wel een prachtig scrapboek wordt. 

Ik heb dus een aantal foto's van Merel en Kiki af gedrukt om daar een plakboek mee te vullen van vorig jaar. Al zijn de pagina's van vandaag van dit jaar toen er in ene heel veel sneeuw lag. 

Deze zit dus nog niet vast in dit plakboek omdat ik gewoon bij 2020 ga beginnen en ik nog niet weet waar deze pagina dan komt. Het is natuurlijk ook nog eens zo dat we vorig jaar amper iets gedaan hebben niet op vakantie geweest bijna niet weggeweest, behalve dan af en toe uit eten toen dat nog kon. Weer naar school wel 2 keer 1 x in september en 1 keer in mei. Dus we gaan gewoon beginnen, het worden vast mooie boeken want ja allebei hun eigen boek toch. Nu nog maar hopen dat ik nog weet wat ze allemaal gedaan hebben vorig jaar. 


Wordt vervolgd dus. Lijkt het je nou ook leuk om zo een plak boek maken als alles weer open is wil ik een vaste avond/ochtend dit als workshop/crafting avond doen. Als je dat leuk lijkt neem dan contact met me op dan zorg ik dat je bericht krijgt als het straks allemaal weer mag. 

Groetjes Barbara 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.