04 maart 2021

A cut Above met pensioen

De stempelset A cut Above vindt ik dus zo  een leuke mannen set. Hij laat de man het gras maaien of hij relaxt in de tuin welke man wil dat nou niet. Deze kaart is voor de man die met Pensioen gaat en dus vanaf vandaag heerlijk uit kan rusten al denkt misschien zijn vrouw daar dan weer anders over. 

 Al zijn veel mannen die met pensioen gaan, vaak nog drukker dan toen ze nog werkte. Al is er in deze tijd niet heel veel meer te doen dan heerlijk relaxen in de hangmat/bank met wat te drinken. 


Natuurlijk is de binnen kant ook versierd met de man die gewoon met oortjes in heerlijk aan de wandel is of is deze man nou aan het gras maaien. 


Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje om te zien hoe ik de lieve man inkleurde. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.