05 maart 2021

Wensbloemen Nederlandse stempelset van Stampin; Up!

De stempelset Wensbloemen is een Nederlandse stempelset van Stampin'Up! ik werd eerlijk gezegd verliefd op het bijtje met dit spiraal die je los kan stempelen.  Natuurlijk vind ik de rest ook leuk om te stempelen en de teksten waren helemaal goed van deze set er zitten dies die ik wel gebruikte voor de kaarten die ik maakte tijdens de YouTube live op 2 maart zie link onder aan dit blog. 


Voor de achterkant van de volgende kaarten maakte ik gebruik van de water painters deze leuke kwasten set komt met 3 kwasten in 3 maten. Met de breedste kwast maakte ik de achtergrond voor deze kaarten ik gebruikte de kleuren daffodile delight, mango melody, pumpkin pie en cajun craze. 


De bijtjes zijn ingekleurd met de kleuren daffodile delight mango melody en pumpkin pie en de vleugels in pool party. 
De paarden bloemen staan heerlijk in het zonnetjes en zijn nog gewoon geel en nog niet uitgebloeid heerlijk gevoel van lente of al een beetje zomer. 


dit zijn echt heerlijke zomerse kleuren zo samen en ik weet het moet nog lente worden maar ik kan soms zo verlangen naar de zomer met zomerse avonden en dit herinnert mij daar een beetjes aan. 


Wil je weten hoe ik deze kaartjes maakte klik dan op de foto hieronder voor de You Tube Live. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.