06 maart 2021

Art Gallery gekleurd op zwart

Zelf weet ik niet zo goed wat ik van deze kaartjes moet vinden het was super leuk om dit uit te proberen hoe krijg ik kleur op een zwart kaart karton zo begon het, denk ik toen ze klaar waren vond ik ze erg goed gelukt maar nu ik ze op foto zie, weet ik het niet. het was zeker leuk om te doen hoe ik ze maakte zie je in het filmpje zie link onder aan dit blog bericht. 
Het is niet goed te zien maar de bloemen glinsteren je tegemoet dit komt door de wink of stella 

Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt. 

voor het filmpje klik op de foto hieronder.


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.