28 maart 2021

All things Fabulous

De stempelset All thoughts possible kreeg ik een beetje in mijn schoot geworpen het is echt een prachtige bloemenstempel die ik helemaal over het hoofd gezien had deze set staat ik de jaar catalogus en mij was deze helemaal nog niet opgevallen. Tot ik hem dus kreeg door een fout in een bestelling. Het is een 2 stap stempelset maar dit is eigenlijk een 3stap stempelset voor zeker 3 bloemen geldt dat er 3 stempels zijn om de bloem op te bouwen. voor deze bloemen maakte ik gebruik van de kleuren blusshing bride, sahara sand en merry merlot. het groen is old olive. 


Is het niet een prachtige bloemen set,
Product Lijst
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.