29 maart 2021

Simpele Pyjama zondag met Prettiest Birthday

Voor deze zondag was de keus prettiest birthday uit de huidige minicatalogus of dressed to impress uit de jaarcatalogus. Het werd uiteindelijk Prettiest Birthday die de Poll won. Deze leuke set uit de de minicatalogus van januari/juni 2021 vond ik gelijk al leuk. Ik hou van taart en makarons. De stempelset heeft een bijpassende dies set die heb ik niet gekocht. De afbeeldingen zijn prima uit te knippen maar hou je niet van Knippen dan kan je de dies er heel goed bij kopen. 


Het kaartje met de zilveren rand komt uit de koopjes hoek en is helaas uitverkocht op het moment dat ik dit typ zijn ze er nog wel met gouden rand. De set is een hele leuke aanvulling en super om achtergronden mee te maken. 


Voor de kaart hierboven gebruikte ik op de kaart zelf stampin markers om de slingers in te kleuren de taart en de schaal met makarons zijn met blends ingkleurd. 


Voor de kaart hierboven is de achtergrond So safron cardstock de ballonnen slinger is in so safron gestempeld. het tasje is gemaskeerd om de bloemen erachter te zetten. beide zijn ingekleurd met de blends. 


Tijdens het filmen kleurde ik de ballonnen boog met potloden in. Toen ik klaar was vond ik het toch niet mooi. Daarom kleurde ik ze later in met blends en maakte ik de kaart of screen af. Het stukje design papier achter de afbeelding is van de pattern play suit deze is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De komt uit de jaarcatalogus van 2020-2021. 


Hier alle 3 de kaarten bij elkaar. Ina keek naar de live uitzending en reageerde tijdens de uitzending. Ik trok haar naam uit de kijkers zij won een van de kaartjes. 


Klik op de foto hieronder voor het filmpje van de facebook live van 29 maart 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.