15 april 2021

Art Gallery van Stampin’ Up!®️

De stempelset Art Gallery van Stampin'Up! is zo een stempelset die niet veel nodig heeft om een mooie kaart te maken ik maakte tijdens een YouTube live op 13 april een simple maar leuke funfold kaart. Ik maakte daarbij gebruik van de nieuwe incolors die allemaal prachtig zijn en heel goed te combineren met reeds bestaande kleuren van Stampin'Up!. 


de kaart hieronder had ik al eerder gemaakt hier maakte ik gebruik van het gilded leave, dit is op dit moment niet leverbaar het komt wel weer, daarom maakte ik de kaart en embosde ik met zilver dit is ook een mooie combi 


ik stempelde 3 bloemen met takken. Van Links naar rechts gebruikte ik Fresh Freesia met blackberry bliss, polished pin met zilver embossing en pale papaya de takken zijn in Soft succulent gestempeld. De basis van de kaart is in Evening Evergreen een hele donkere groen die bij alle kleuren goed past. 


Klik op de afbeelding hieronder om de YoyTube live te zien. 


Groetjes Barbara


Product Lijst
Art Gallery Bundle
€ 61,00
Art Gallery Photopolymer Stamp Set
€ 27,00

Links by TheseAreMyStamps.com
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.