16 april 2021

Pretty perenials van Stampin'Up!

De super leuke bloemen van de pretty perennils zijn hier gecombineert met de today's tiles uit de jaar catalogus 2020-2021 de set today's tiles gaat de stampin'Up! familie verlaten. 

Voor deze kaart heb ik heel veel gemaskeerd ik heb eerst de bloemen en blaadjes gestempeld. De bloemen en de blaadjes heb ik daarna uitgeknipt uit post-it blaadjes en die heb ik weer over de gestempelde bloemen en blaadjes gelegd daarna heb ik de tegels gestempeld alleen het woord happy en birthday heb ik uit geknipt. Het idee was van Ellen Liefting die deze manier gebruikte voor een project van de #5xanders special zij gebruikte daarvoor De stempelset today's tiles is helaas al niet meer te krijg op het moment dat dit bericht live gaat. Deze stempelset gaat uit de collectie. De pretty Perennials zitten nog wel in de Collectie van de Mini catalogus jan-jun 2021.


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.