17 april 2021

stempeldozen stempelen voor de jarige

Hieper de piep vandaag (17 april 2021) ben ik jarig 
En wie jarig is trakteert daarom alleen vandaag als je besteld met een minimum bedrag van €50,00 ex verzend kosten krijg je van mij een pakje 2021-2023 in color jewels toegestuurd. 


Mocht je online willen bestellen klik dan hier , betalen kan tegenwoordig met Pay Pal
Liever niet online bestellen mail mij dan je shopping list en ik regel je bestelling. 
Dan nu de kaart van vandaag, dat is natuurlijk een verjaardagskaart. Deze kaart maakte is afgelopen donderdag in de groep Stempeldozen samen met Elles de Lang. Ik maakte een kort filmpje waarin ik de kaart nog eens maakte.  Het idee voor deze kaart kwam van Sara Douglas zij is de ceo van Stampin'Up! en had een leuke kaart gemaakt voor haar zoon Sam ze had een heel andere stempelset gebruikt maar het idee van de waslijn was geboren en ik heb het dus samen met de snailmail gedaan. De Happy Bday tekst is van de happiest birthdays. Het geponste hartje is van een retired ponsje, op dit moment zit er in de koopjes hoek een set van 4 ponsen waarvan 1 een hartje is de prijs op dit moment is €11,20 voor  mini ponsjes dat hartje gebruik ik heel veel. Verder zit er een sneeuw ster in of het is een bloemetje, een vleermuisje, en een eikeltje maar ook dat kan een bloemetje zijn klik op de afbeelding om deze in de shop te zien 

Nu weer de kaart van vandaag.  Ik hou echt van dit soort simpele kaarten gewoon een strakke kaart die niet veel tijd kost maar wel erg leuk is om naar te kijken. Deze verjaardag kaart is natuurlijk voor iemand die je erg lief vindt je vriendje of je vriendinnetje bijvoorbeeld. 

De envelopjes heb ik deze keer uitgeknipt, maar bij de stansen zit ook een stansje om de enveloppe uit te stansen. 

Omdat het niet lukt om de film van de stempeldozen te downloaden heb ik no een kort filmpje gemaakt waarin ik de kaart maak klik op de foto hieronder voor het filmpje 


Product List
Snailed It Bundle
€ 53,00
Snailed It Cling Stamp Set
€ 23,00
Happiest Of Birthdays Cling Stamp Set (English)
€ 23,00
Resin Hearts Embellishment
€ 8,50
Every Season Punch Pack
€ 28,00
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.