27 april 2021

Beauty of friendship

Vandaag begint de #countdownjaarcatalogus #nog8dagen volgende week Dinsdag op 4 mei gaat de nieuwe  jaarcatalogus live voor iedereen. Als demonstratrice mocht ik al eerder een gedeelte uit de catalogus bestellen. 1 van de product pakketten  die echt op mijn verlanglijstje stond was de beauty of the earth suite. Gelukkig stond deze tussen de producten die we vooraf konden bestellen. Ik ben gek op bomen zal wel een achternaam dingetje zijn, maar ik kan echt genieten van bomen in grillige vormen, of helemaal kaal zonder blad en juist met heel vers groen blad, in de zomer als het heel warm is is er geen betere plek om te schuilen tegen de zon dan onder een boom met een dik pak bladeren, in de herfst kleuren die bladeren weer prachtig, al is de herfst zelf niet mijn favoriete seizoen, zijn de bomen vaak wel prachtig om te zien. 


Vandaag dus de kaart met de bomen stempel beauty of friendship ik gebruikte deze keer niet de dies maar wel de Bark (boomschors) embossing folder. Ik gebruikte de basic pattern decorative masks om en achtergrond van bomen te creĆ«ren. Daarom stempelde ik de bomen in early espresso en de bladeren in meerdere kleuren groen en gebruikte ik de detail stempel om wat geel en rood in de boom te stempelen. In het filmpje (de link vindt je onder aan dit bericht) laat ik zien hoe ik deze kaart maakte . 
  


Ik gebruikte het lint Fine at onder de tekst en de Gouden sier ringen zijn nog uit de oude collectie en op dit moment nog leverbaar maar op=op. 


Zelf vindt ik de kaart wel iets herfstigs hebben maar dat kan ook aan het design papier liggen. Het is een mooie kaart geworden al zeg ik het zelf. 
Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te bekijken. 

Fijne dag vandaag 
Groetjes Barbara

Creatieve spreuk van vandaag

Creativiteit is onuitputtelijk. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je ervan krijgt.
Maya Angelou

Product List
Paper Trimmer
€ 30,00
Gold Hoops Embellishments
€ 9,00
3/8" (1 Cm) Fine Art Ribbon
€ 9,00

Links by TheseAreMyStamps.com
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.