26 april 2021

Simpele pyjama zondag met wensbloemen

Op de simpele pyjama zondag van 25april had de stempel set Wensbloemen van Stampin up 
de poll gewonnen met 8 tegen 3 van de Beauty of friendship. 

Ik maakte boven staande kaartjes waarvan de onderste de laatste was dit kaartje is een slim line kaartjes van een A4 in de lengte 8cm afsnijden en dan dubbel vouwen geeft een leuke maat kaart. 

Ik gebruikte de dies om deze kaart te maken ik stanste de "zonnetjes" uit het dandy garden design papier en verdeelde deze over het papier. De opleg kaart is ook gewoon in wit in de maat 14,3cm x 7,5cm 
Het touwtje is van de flowers for every season ribbon combo pack. 


Voor de kaart hieronder gebruikte ik de rectanular postage pons om de 3 rechthoekjes uit te ponsen ik stempelde 1 paardebloem pluis in de rechter rechthoek en op de andere 2 de pluizen de tekst is ook van deze stempelset die is in het Nederlands. 
De kart hieronder maakte ik als eerste het is een simpele kaart. De basis is gestempeld in de nieuwe kleur Evening Evergreen en het geel is Daffodile delight de bij is in zwart gestempeld en de tekst weer in evening evergreen. Dit kaartje is een note kaartje ik gebruik deze heel erg veel het is een leuk maatje voor een kaartje om op te sturen hij zal niet gauw te zwaar zijn waardoor er een dubbele postzegel op moet vandaag heb ik een witte mat op de kaart geplakt de maat is 3 1/4" x 4 3/4"de maat is van de kaart is in Inch daarom is het makkelijker om de opleg ook in Inch uit te rekenen. 


Ook de tekst Heel veel gelukwensen is van deze stempelset. 


Het touwtje wat ik gebruikt heb op de bovenste kaart is in Mossy Meadow echt een mooie combi samen met dat bumble bee geel. 

Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje van de Facebook live te kijken 


Hele fijne dag 
Groetjes Barbara 

Creativiteit is magisch. Onderzoek het niet te grondig.
Edward Albee

Product List
Produktpaket Wensbloemen (Niederländisch)
€ 62,00
Stempelset Ablösbar Wensbloemen (Niederländisch)
€ 27,00
Ladybug Trinkets
€ 9,00
Paper Trimmer
€ 30,00
Take Your Pick
€ 12,00


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.