29 april 2021

Colors & Contour

Vandaag 2 stempelsets Colors & Contour en Flowers of friendship met de colors & contour set maakte ik de kaartjes die ik mee stuurde met de nieuwe catalogus. Tijdens een filmpje ,zie onderaan dit bericht, liet ik ook gelijk weer wat zien van deze super gave stempelset in de gids zitten er dies bij die echt heel gaaf zijn, maar die lijken op dies die ik al heb, ik heb ze dus niet besteld, mezelf kennende ga ik daar dus echt spijt van krijgen.  
Vandaag is het nog #6dagen de week van #countdownjaarcatalogus. 

Het design papier is van de pansy petals ht papier dat bij de vrolijke viooltjes hoort. 

Ik maakte van deze stempel set een plankje met alle stempels erop zodat je een goed overzicht hebt van deze stempelset. 
De flowers of friendship stempelset heb ik alleen op een plankje gestempeld hier heb ik nog geen project mee gemaak maar wel alles gestempeld en ik zie hier en daar al echt hele leuke kaarten voorbij komen met deze stempel set met pons. De stempel set zit in een bundel samen met een pons, je kan ze natuurlijk ook los van elkaar kopen, mar koop je ze allebei dan kan je de set beter als bundel kopen dan krijg je 10%korting.  

De bloemetjes zijn echt zo leuk je ponst de grote en de kleine uit. 


Heb jij al zo een geweldige catalogus, nee vraag m dan nu aan. klik op de catalogus hieronder. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.