30 april 2021

Wat we doen tijdens een sales team dag #nog6dagen

Op 22 april hadden Elles de Lang, Ellen Liefting en ik onze 3 maandelijkse sale team dag. We worden steeds professioneler er was zelfs een echte agenda deze keer, We hebben het over de #5xanders gehad wat gaan we de krommende maanden allemaal daarmee doen welke suites of welk thema gaan we doen jullie zullen het allemaal voorbij zien komen. Verder brinstormen we hoe we Stampin'Up! nog beter bekend kunnen maken en hoe we mensen net zo enthousiast krijgen over Stampin'Up! als wij zijn. Niet alleen de producten zijn super maar de hele "familie" het samen stempelen en er voor elkaar zijn is een zo een ontzettende toegevoegde waarde van Stampin'Up!  dat we vinden dat Stampin'Up! echt wel wat bekender mag worden onder het Nederlandse Publiek. Daar brainstormen we dus over. Deze week is de #countdownjaarcatalogus en deze # kwam dus ook van deze dag. 


We maken ook altijd iets voor elkaar een swap noemen we dat. Op de grote evenementen van Stampin'Up! doen we dat ook. Nu dus in het klein de links onder is van de stempelset Flowers of Friendship gemaakt door Elles de Lang,  de lange kaart en de verpakking links onder is van de Quiet Meadow deze is gemaakt door Ellen Liefting, en de kaart bovenin is gemaakt door mij. 
Natuurlijk houden we de afstand in acht en zitten we veilig bij elkaar vandaan. 


#nog5dagen 
Lieve groetjes Barbara 

Creative thinking inspires ideas. Ideas inspire change.

Barbara Januszkiewicz

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.