01 mei 2021

#nog3dagen met de Vrolijke Viooltjes

#countdownjaarcatalogus 
Vandaag is het #nog3dagen tot de jaarcatalogus live gaat voor iedereen in die catalogus staan deze super vrolijke Viooltjes deze stempel set is er ook in het Nederlands. In de catalogus vind je een hele suite van deze viooltjes die is inclusief stempel set, bijpassende dies/stansen, design papier en leuke goud kleurige bijtjes. 


vandaag 2 kaarten de een voor iemand die 65 jaar wordt en een stel wat 35 jaar getrouwd is. Mooie jubileums dus de Vrolijke Viooltjes doen het dan goed en hebben niet heel veel nodig om mooi te zijn. Je wordt er zeker vrolijk van. 


Ik heb bij allebei de kaarten gebruikt gemaakt van de nieuwe in colors 2021-2023. Ik vind ze zo mooi dt ik me bijna niet meer kan voorstellen dat we het ooit zonder gedaan hebben. 


Het lintje hier boven heb ik ingekleurd met de Stampin markers het is het witte gekreukelde lint dat je in alle kleuren kan kleuren. 


Voor deze kaart heb ik de polished pink gebruikt deze leuke roze kleur is ook een mooie kleur voor baby kaartjes. 


Klik op de afbeelding hieronder voor het filmpje 

Creativiteit is geen talent, het is een manier om de dingen te doen.
John Cleese

Groetjes Barbara

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.